InfoNieuwe seizoen 2015-2016 start:
 17 september 2015


WACHTLIJST

de wachtlijst is opgeschoond , de wachttijd bedraagt momenteel slechts 1 seizoen, een en ander is wel afhankelijk van de voorkeursavond, die aangegeven kan worden. Inschrijven op de wachtlijst? Vul het digitale formulier in op de website onder de kop "formulier".


De Stichting Filmliga Heiloo stelt zich ten doel het (doen) vertonen van bijzondere films, die in het algemeen niet in reguliere bioscopen in de regio Alkmaar en omstreken worden vertoond. De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door het selecteren van films die controversieel mogen zijn en waarbij gelet wordt op de kwaliteit van het acteren, het camerawerk, de muziek, de filmtechniek en meer algemeen: de artistieke waarde. Kortom: films die je raken en waar je aan terug blijft denken.

AFMELDEN
Afmelden via de website/ onder knop formulier of (postbusnummer 171, 1850 AD Heiloo).
datum: (voor 30 juni 2016).

Voor onze nieuwe abonnees nog even het volgende:

mocht u op de door u gekozen avond verhinderd zijn, dan kunt u het op een andere avond proberen. In dit geval kunt u in de hal per persoon een volgnummer trekken en om 20.10 uur bij de rechter zaalingang in de wachtrij gaan staan. Abonnees die op hun eigen avond komen gelieve op tijd aanwezig te zijn omdat u anders het risico loopt dat er na 20.15 uur geen plaatsen meer over zijn. Filmliga Heiloo draait films van donderdag t/m donderdag. De laatste donderdag en de woensdag daaraan voorafgaand zijn de films zonder pauze. Alle films worden vertoond in theater de Beun in Heiloo.

NUMMERTJESPAAL
Ook dit seizoen zult u de door theater de Beun geplaatste nummertjespaal in de hal aan treffen.
Ons is medegedeeld dat op last van de brandweer de stoelen – na de uitbreiding van de foyer zijn dat er aanzienlijk meer - niet meer in het pad mogen staan. Het trekken van een nummer is dus alleen voor de leden die niet op hun eigen avond naar de film gaan. De Filmliga is wel van mening dat het individueel trekken van een nummer op volgorde van binnenkomst een goede oplossing is.


KAART VERLOREN?
Als u uw kaart verliest, zijn wij genoodzaakt om 5,- euro administratiekosten in rekening te brengen bij de aanvraag van een nieuwe knipkaart.

ENQUETE
Vele abonnees hebben aan de enquête meegedaan. Het
totale programma 2014/2015 kreeg een gemiddelde
waardering van 7,7.
Als beste drie films werden gekozen:
1. Philomenia
2. AThe broken circle breakdown
3. Like father like son


10 films voor 40,- euro
info@filmligaheiloo.nl
tel. 06 246 22 917
b.g.g. 06 491 28 143